Tema: spss

Kaj kdo zna uporabljat program spss?

Seveda

Kaj res? :) Rabla bi pomoč pri stat. nalogi, do torka..?

Kolk plačaš? ;)

jošt...jst ti plačam,sam nared mi vse:D

Živjo!

Potrebujem pomoč pri obdelavi podatkov z spss programom za diplomsko nalogo!

Seveda za plačilo!

Upam, da je kdo zainteresiran:)

lp

Kakšno pa je plačilo?:) in do kdaj je potrebno narediti?

Pusti kontakt.

Čao,

Ponujam pomoč pri obdelavi podatkov, vse od vnosa podatkov anket  v spss do analize v stilu potrjevanja hipotez s hi- kvadrat testom, faktorsko analizo, Test zanesljivosti (chrombahovo alfo), tabele, razne grafe...

V praksi mi večina študentov pošlje ankete ali pa bazo podatkov  s katero delam.

Kontakt; jasmina.perkic@kiss.si

Čao,

Ponujam pomoč pri obdelavi podatkov, vse od vnosa podatkov anket  v spss do analize v stilu potrjevanja hipotez s hi- kvadrat testom, faktorsko analizo, Test zanesljivosti (chrombahovo alfo), tabele, razne grafe...

V praksi mi večina študentov pošlje ankete ali pa bazo podatkov  s katero delam.

Živjo!

Hvala za ponudbo, vendar se je nekdo že javil, tako da obdelava že poteka.

Lp, Tanja

Živjo!

Zanimajo me resni kandidati, ki bi se javili, za pomoč pri statistični nalogi 2-računalniška analiza podatkov(znanje programa spss) in to čimprej... anyone ??

jasmina perkic je napisal/a:
"

Čao,

"

Še vedno ponujaš pomoč?? Prosim za odgovor čimprej...

Tudi jaz ponujam pomoč. Pusti kontakt.

Tralala je napisal/a:
"

Tudi jaz ponujam pomoč. Pusti kontakt.

"

Piši mi (čimprej) na yasmincia@yahoo.com, pa se zmenmo vse.

Hvala

@Tralala

Prosim, če tudi mene kontaktiraš na nejchaaa@gmail.com. ČE lahko pomagađ pri statistični nalogi z spssom, seveda za plačilo.Hvala

@Tralala

Prosim, če tudi mene kontaktiraš na nejchaaa@gmail.com. ČE lahko pomagađ pri statistični nalogi z spssom, seveda za plačilo.Hvala

Nujno rabim pomoč pri diplomski nalogi z spssom, če me lahko kontaktirate na dragana9jovic@gmail.com. Hvala

Živjo,

tudi jaz potrebujem pomoč pri statististični obdelavi podatkov z SPSS-om za diplomsko nalogo, seveda za plačilo.

Lepo prosim, javite se mi čimprej na poka.zvezdica.pika74@gmail.com .

Hvala vnaprej!

mimogrede, korporacija IBM je te dni kupila SPSS - morda piratske kopije zdaj ne bodo tako enostavno dostopne

S SPSS-om želim obdelati ene podatke, ki sem jih dobila z anketo. SPSS-a ne poznam in ga še nisem uporabljala. Rabimv pomoč oz. inštrukcije. Seveda proti plačilu! Hvala. Kontakt je:  malecka222@gmail.com

lp,Nadja

Prosim,za pomoč pri obdelavi podatkov s programom SPSS, za diplomsko nalogo. Prosim, da me kontaktirajo tisti, ki to obvladajo, v najkrajšem možnem času, na GSM 041 512 843 LP

Pomoč, dobil. Najlepša hvala vsem, ki so želeli participirati! LP

Helou! A bi mi lahko kdo ta teden pomagal pri SPSS?? Mislm - da bi mi naredu hi kvadrat, grafe, tabele. Jasno proti plačilu!

Moj kontakt: vidver@gmail.com

PROOOSIM!!!

Helou! A bi mi lahko kdo ta teden pomagal pri SPSS?? Mislm - da bi mi naredu hi kvadrat, grafe, tabele. Jasno proti plačilu!

Moj kontakt: vidver@gmail.com

PROOOSIM!!!

Sva študentki, ki zaključujeva študij podiplomske statistike. Svoje teoretično znanje bi želele preizkusiti tudi v praksi. Z veseljem vam pomagava pri reševanju težav povezanih s STATISTIKO.

Kontakt:

Jana (družboslovna statistika) jana.suklan@gmail.com 041 610 035

Mojca (biostatistika) mojca.cizek.sajko@gmail.com 040 540 280

Vsi, ki potrebujete pomoč pri pri seminarskih, diplomskih, magistrskih (raziskavah ali obdelavah podatkov z SPSS-om), pišite na stat.analiza@gmail.com. Ugodno!

Zdravo, Ponujam pomoč pri statističnih analizah s programov spss (seminarske, diplomske, magistrske naloge,...). Z spss-om se srečujem vsakodnevno pri svojem delu. Pišeš mi lahko na: katja_spss@hotmail.com

Ponujam pomoč pri obdelavi podatkov s programom SPSS (seminarske, diplomske, magistrske naloge,...). Moje delo obsega vse od vnosa anket v bazo spss, analizo iz že narejene baze podatkov, grafe, tabele, hi kvadrat test, faktorsko analizo, regresijsko analizo,...Plačilo po dogovoru glede na obseg dela.

Moj kontakt: freclepower@gmail.com

čao

kdo pa si ti, kakšne reference imaš? A logistično regresijo tudi delaš?

rabim pomoč pri seminarski nalogi; obdelava podatkov s pomočjo spssa. se kdo javi za pomoč. seveda v zameno za plačilo:D Javite vašo ponudbo na metuljcekcekincek@yahoo.com LP

Novo sporočilo